Vertragen, ontmoeten en verbinden 
 Het lichaam en de natuur als wegwijzer naar groei en je essentie 

Individueel

natuurlijk-leren-aanbod.jpg

Natuurlijk en bewegend leren

In natuurlijk en bewegend leren, “maken we de weg vrij” en ruimen we de blokkades op die je kind/jongere ervan weerhouden om zijn kwaliteiten en vaardigheden ten volste te benutten. 

praktijkruimte-aanbod.jpg

Kinesiologie

Kinesiologie is een zachte, veilige en efficiënte techniek voor het behandelen van stress, fysieke en emotionele klachten. Het brengt de energiebalans in het lichaam weer in evenwicht.  

bostherapie2.jpg

Bostherapie

In de natuur zijn, is een krachtig medicijn en ik zie het als mijn taak om die condities te creëren waar lichaam en geest opnieuw ingeschakeld worden. 

DSC00982.JPG

Natuurtherapie

Natuurtherapie: in opbouw

Groepen

bosbaden.jpg
20190419_171731.jpg
Balanswandeling-final2.jpg

Bosbaden en natuurverbinding

Bosbaden zijn afkomstig uit Japan, waar ze bekend staan als Shinrin Yoku. Shinrin = bos; yoku = bad. Dit betekent dus letterlijk: baden in de bosatmosfeer of het opnemen van het bos via de zintuigen.

Balanswandelingen

Tijdens een mooie wandeltocht (van 5 à 6 km) voeren we lichte en vitaliserende lichaamsoefeningen uit (oefeningen uit de educatieve kinesiologie) en maken zo dieper contact met onszelf en de natuur.

lente-zomer-herfst-winter.jpg

Oplaad-dag in de natuur

De oplaad-dag is een dag om stil te staan en aandacht te besteden aan de invulling van jouw leven.

Welke taken, rollen en verplichtingen heb je? Wat doe je graag in je vrije tijd? Hoeveel ruimte is er? Waar krijg je energie van? Wat laat je stralen?

 

natuurwandelcoaching.jpg

In verbinding met de seizoenen

Start je eigen ontdekkingsreis in verbinding met de natuur en zijn seizoenen. In deze dagen leer je jezelf openstellen voor een ontmoeting met de natuur vanuit intuïtie en verwondering. 

Hier krijg je een volledig starterspakket om natuurverbinding in jouw leven of professionele praktijk te integeren.

Een geheel van 4 modules lopen over de 4 seizoenen heen, om te groeien en te verbinden met de natuur om je heen.

 Kinderen & jongeren

natuurlijk-leren-aanbod.jpg

Natuurlijk en bewegend leren

In natuurlijk en bewegend leren, “maken we de weg vrij” en ruimen we de blokkades op die je kind/jongere ervan weerhouden om zijn kwaliteiten en vaardigheden ten volste te benutten. 

DSC00855.JPG

Natuurtherapie voor kinderen

Plezier bij het leren vormt samen met de wijze waarop we leren het fundament voor persoonlijk en professioneel succes op latere leeftijd.

DSC00756.JPG

Groeikampen

Het “leven van alledag” kan ons wel eens uit balans brengen. In de groeikampjes schakelen we even terug uit dit snelle ritme van ons dagelijks leven. De kern is dat we opnieuw leren vertragen, zodat we “het moment” ten volle kunnen beleven.

DSC01143 (2).JPG

School "vrije" dag

20211010_130052.jpg
20190401_201450.jpg

Kamp "back to nature"

voor tieners

Wil jij jouw kind op de school"vrije"dag ook even iets anders laten doen en terug de tijd nemen om te voelen en op te laden?

Verkennen, ontdekken en waarderen hoe zelfzorg, zorg voor de ander en zorg voor de aarde onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn

In het kamp staat verbinding met jezelf, de ander en het bos centraal. Het uitgangspunt is om via oefeningen stressrelease en natuurverbinding (tracking, mapping, sit spot, ...), zinvol verbindend werk voor het bos, spel, e.a. het vertrouwen in jouw potentieel in verantwoordelijkheid, kracht, verbinding en samenwerking te laten groeien. 

Professionelen

empty outdoor class room in forest with

Meer info binnenkort

stress-free.jpg

Meer info binnenkort

gezondheid.jpg

Meer info binnenkort

vrijetijd.jpg

Meer info binnenkort