top of page

Individueel

Algemene Voorwaarden

INDIVIDUELE SESSIE


Aanmelding
Je kan telefonisch of via e-mail aanmelden voor een individuele sessie. Op die manier wordt een afspraak vastgelegd. De betaling gebeurt contant bij de sessie. Annuleringsvoorwaarden Een sessie moet minstens 24 uur op voorhand geannuleerd worden. Indien het niet tijdig geannuleerd wordt, dient u het volledige bedrag te storten op mijn rekeningnummer.


WORKSHOP OF CURSUS


Inschrijfvoorwaarden
Je kan telefonisch of via de website inschrijven voor de activiteiten met opgave van je gegevens. Na opgave ontvang je een bericht met daarop de benodigde informatie om het bedrag over te maken. Uiterlijk tot drie dagen voorafgaand aan de activiteit moet het bedrag op mijn rekening zijn gestort. Je deelname is definitief zodra de betaling is voldaan.


Annuleringsvoorwaarden
Annulatie kan tot 14 dagen (schriftelijk of telefonisch) voor aanvang van de workshop/cursus met terugbetaling van 50 % van het totale bedrag. Bij een latere annulatie wordt geen workshop/cursus geld terugbetaald. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de activiteit door mezelf geannuleerd worden. Mocht je al betaald hebben, dan zal het bedrag terugbetaald worden.

bottom of page